TAGJAINK

Király Zoltán
operatőr / vágó


Zoltán 14 év katonai szolgálattal a háta mögött tudja mit jelentenek a nehéz helyzetek és mindenre van egy jó megoldása.

A filmkészítés sokszínű világába testvére által csöppent. A csapatban a fő feladata a multikopter kamerarendszereinek kezelése valamint hagyományos operatőri és vágói feladatok ellátása. Egyedi látásmódjával igyekszik bemutatni a világot úgy, ahogy azt csak egy madár láthatja. Kedveli az egyszerű lényegretörő de kreatív megoldásokat. Egy tökéletes felvétel elkészítése érdekében számára nem létezik lehetetlen.
Misnyovszki Gergely
hangmérnök / DJ


Gergely gyermekkora óta a zenében él. 1999-ben kezdte lemezlovas pályafutását majd 4 évvel később már a rádiós karrierje is beindult.

Az ő feladatai közé tartozik a zenei aláfestések mellett a speciális hangeffektek kialakítása is. Napokat képes eltölteni a legapróbb effektusok megtalálásával is, melyekből "többsávos" hangrendszereket építve éri el a tökéletes hanghatásokat. Társával a francia műsorvezetővel Cooky-val közösen és szólóban is rendszeresen fellép DJ-ként, hobbija a kézilabda ahol "beálló" pozícióban játszik.
Király Róbert
drone pilóta / operatőr


Róbert a csapat legfiatalabb tagja, kimondottan műszaki beállítottságú ember aki nem ismer lehetetlent mindig keresi a kreatív megoldásokat újításokat.

A csapatban a fő profilja a légi felvételek készítése során a multikopter kezelése, valamint a dinamikus földi felvételek készítésekor a 3 tengelyes kézi DSLR kamera stabilizátor (GIMBAL) operátori szerepéért is ő felel. Legyen szó nehéz terepkörülmények között nagy sebességű felvételekről ő 100%-ig biztosítani fogja a rezzenésmentes felvételeket. Hobbija a modellezés és a motorozás.
Kiss Róbert
rendező / operatőr


Róbert újságíróként kezdte a pályafutását. Több, mint 20 évnyi kereskedelmi rádiós tapasztalattal rendelkezik, több mint 10 évig volt a Rádió 1 hálózati igazgatója.

Mára kamerájával bejárta a világot. Forgatott Thaiföldön, az Amazonas őserdeiben krokodilok között, Floridai cápahorgászaton, a norvég fjordoknál és még számtalan izgalmas helyen. Rendező-operatőrként és vágóként a csapat egyik motorja. Szereti a kihívásokat és a szokatlan feladatokat. Kifejezetten keresi a kreativitást és gyors döntéseket igénylő helyzeteket. Szeret utazni és izgalmas helyeken fotózni.

Please publish modules in offcanvas position.