Ajánlások

andy-stegall

Kiss Róbert az egyik legkitartóbb, legelkötelezettebb operatőr, akivel valaha dolgoztam. Igazi kezdeményező típus. Nagyszerű látásmódja van, jó kapcsolatteremtő a riportalanyaival, ezért kap jutalmul nagyszerű válaszokat és reakciókat. Kiváló munkával gyorsan alakítja filmjeinek tartalmát. Öröm vele dolgozni.


Andy Steggall | Ügyvezető igazgató - Pergall Media

ross-honey
Róbert kétségkívül az egyik legjobb azon operatőrök és filmproducerek közül, akiket ismerek. Gyorsan és hatékonyan dolgozik, és nagyon jó érzékkel alakítja a filmek cselekményét. Több éve dolgozunk Róberttel különböző projekteken, így látom a munkája kiváló minőségét, és azt hogy milyen következetesen emeli produkcióit a legmagasabb színvonalra. Mindenkinek ajánlom őt, és bízom benne hogy még hosszú évekig együtt dolgozhatunk.

Ross Honey | Elnök - Angling Spirit


larysa
Róbert igazi profi, nagyon tehetséges filmes és vágó. A munkája professzionális és élvonalbeli. Nagyon könnyű vele dolgozni, és mindig nagyon pozitív a hozzáállása. Lenyűgözött a munkájának minősége, és az amilyen gyorsan készíti el filmjeit. Kifejezetten ajánlom Őt és munkáját.

Larysa Switlyk | Owner/Host of Larysa Unleashed


richard-browne
Dolgoztam már fontosabb eseményeken Robival, aki nem csak fantasztikus filmes és vágó, de igazán nagyszerű munkatárs is. Semmi sem jelent számára akadályt, naphosszat képes dolgozni. Nagyon figyel a részletekre, és jól bánik az emberekkel, ami nagyon fontos ebben a szakmában. A jövőben biztosan fogunk vele és csapatával dolgozni, ezért különösen ajánlom Robit bármilyen feladatra, ahol kreativitásra, fejlesztésre és jól szervetett filmgyártásra van szükség.

Richard Browne | Produkciós igazgató - Create Broadcasting Ltd


thomas-waver
Az utóbbi években többször igénybevettem Robi szakértelmét és tudását. Robi rendkívül elkötelezett a munkájában. Amikor megbízom egy munka elvégzésével, a végeredmény mindig sokkal jobb, mint amire számítok. Ő egy igazi művész, aki ráadásul betartja a határidőket. Büszke vagyok, hogy Robival dolgozhatok a következő években is. Csak ajánlani tudom a munkáját mindenki számára.

Thomas Wæver | Alelnök, igazgató - Wiley X Europe