Díjaink

Elismerések, amikre büszkék vagyunk

nemzetkozi-termeszetfilm-fesztival-godollo-2015
nemzetkozi-termeszetfilm-fesztival-godollo-2016

ALAPSZOLGÁLTATÁSAINK

film – fotó – TV és RÁDIÓ reklámok – márkaépítés – eseménydokumentáció – zeneszerzés

FILMGYÁRTÁS

Tematikus filmek gyártása az ötlettől a bemutatóig. A néhány perces termékbemutató kisfilmtől az egy órás produkcióig bármilyen elképzelést megvalósítunk. Profi csapattal, profi technikával gyorsan és precízen dolgozunk.

REKLÁMGYÁRTÁS

Rádió és TV reklámok gyártása a szövegírástól az adásba kerülésig. Profi színészek, nagyszerű zeneszerzők, kiváló grafikusok csapatmunkájaként állítjuk össze az ön "üzenetének" legmegfelelőbb spot-ot. Igény esetén a legjobb ügynökségek ajánlatait is eljuttatjuk Önhöz.

LÉGIFILMEZÉS

Nagy teljesítményű professzionális hexacopterünk akár 6 kg súly felemelésére is alkalmas, hihetetlen stabilitást biztosít akár extrém körülmények között is. Két fős személyzettel profi filmes feladatok ellátására is alkalmasak vagyunk.

ESEMÉNYDOKUMENTÁCIÓ

Céges rendezvények, promóciós kitelepülések, konferenciák, kiállítások és egyéb események profi filmes dokumentációja igen kedvező áron. Helyszíni élőképes, több kamerás közvetítés akár bel- és kültéri ledfalakra, ledrácsokra vagy projektorokra is.unk.

KIEMELT PROJEKTJEINK

Büszkék vagyunk megbízóinkra és a filmekre melyeket közösen alkotunk.

CSÚCSTECHNOLÓGIA

Professzionális légi földi és vízalatti kameramozgatás. High-End képstabilizáló rendszerek. HD és igény szerinti 2K, 4K felbontás.

FANTASZTIKUS LÁTVÁNY

Modern képi világ, nézőcentrikus történet felépítés, klasszikus és ultramodern effektek, mozifilm-hatású színkezelés és grafika.

KREATÍV MEGOLDÁSOK

Megmutatjuk azt ami eddig rejtve maradt. Szokatlan kameraállások, eddig elérhetetlen nézőpontok, ultralassítású filmfelvételek.

ÖN IS MEGTEHETI

Vállalkozását nem csak fotókon de FILMEN is meg kell mutatnia! Ez ma már olcsóbb mint gondolná. Az igazi minőség az Ön számára is elérhető!

VILLÁMGYORSAN

Célirányosan forgatunk megtervezzük minden lépésünket így filmjeink rövidebb idő alatt készülnek el és olcsóbbá válik előállításuk.

AZ ÖN KÉSZ FILMJE

Amint elkészültünk Ön máris feltöltheti weboldalára és felkészülhet az ügyfeleitől érkező elismerő szavakra. Ilyen ha az üzlet beindul...

ÉRZÉKEK BIRODALMA

Filmjeinkben egyszerre ragadjuk meg nézőink látását és hallását ezért dolgozunk a legjobb zenészekkel hangmérnökökkel és színészekkel.

HA CSAK EGY ÖTLET KELL

Profi csapatunk segít Önnek reklámszöveget írni, szlogent alkotni, rádió és TV reklámot gyártani: egyszóval MÁRKÁT építeni.

ÜGYFÉLTÁMOGATÁS

Számunkra a munka ott kezdődik ahol mások feladják! Nap mint nap reagálni a technika és a közönség adta kihívásokra az igazi feladat!

CSAPATUNK

Király Zoltánoperatőr / vágó
Misnyovszki Gergelyhangmérnök / DJ
Király Róbertdrone pilóta / operatőr
Kiss Róbertrendező / operatőr

TÁMOGATÓINK

Akik nélkül nem jöhetnének létre produkcióink.

Fishing & Hunting Channel
Maritime
Yamaha
Zodiac
Lowrance
Leatherman